Лепшы працаўнік – сыты працаўнік

Личности Сельское хозяйство

Алесич и Кошевич

Даўно прайшлі тыя часы, калі камбайнеры, трактарысты сельскагаспадарчых прадпрыемстваў у дні сяўбы, жніва, нарыхтоўкі корму, збіраючыся на працу, бралі з хаты на абед так званы «тармазок». Цяпер клопат пра сілкаванне працаўнікоў у час напружаных палявых работ усклалі на сябе гаспадаркі, што, вядома, вельмі правільна. Ды і гарачы смачны абед, дастаўлены прама ў поле, механізатарам вельмі дарэчы, паколькі ненармаваны працоўны дзень у перыяд пасяўной ці ўборачнай звязаны з вялікімі выдаткамі фізічных сіл.

Падрабязнасці чытайце у газеце «Народны голас»



Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *